Pinecam.com
https://pinecam.com/forum/

Log any forum problems you are having here, please
https://pinecam.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=165232
Page 57 of 61

Author:  JMiller [ Jan 14, 2017 10:49 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Pinecam Tech Team wrote:
You have to release the PMs from the hold area. There should be a link at the top of the PM area.

Quote:
You have 1 private message currently on hold because of full folder.
Release all on-hold messages… they will be re-sorted into the appropriate folder if enough space is made available.


Click on the "release all on-hold messages" to get your new PMs.



Got it, thank you. :)

Author:  koala1 [ Jan 24, 2017 9:55 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

This evening I can't access the User Control Panel or New Messages. Was working fine earlier.

Image

and the Upload Image feature seems to have stopped responding also:


Image

Author:  Pinecam Administrator [ Jan 25, 2017 6:37 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Thanks koala1 - techs have been notified and when we have a volunteer available, it will be addressed.

Thanks for letting us know!

Author:  koala1 [ Jan 25, 2017 9:36 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Yayy! :applause: Everything is working beautifully again. :kewl: Thank you so much, Tech Team Volunteers. :yeapinecam:

Author:  ChampagneAbby [ Jan 25, 2017 10:23 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

koala1 wrote:
Yayy! :applause: Everything is working beautifully again. :kewl: Thank you so much, Tech Team Volunteers. :yeapinecam:


:yeah that: Thanks Tech Team

Author:  elkcreekgeek [ Mar 11, 2017 11:41 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Getting this again when trying to post to the Pet Corner:
Image

Author:  Pinecam Tech Team [ Mar 11, 2017 11:50 am ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

elkcreekgeek, were you trying to post an email that has an icon in the text somewhere?

The "incorrect string" indicates something in the text is killing MySQL; this is usually an illegal icon string

If you were not trying to quote an email text, can you tell me what you were trying to do when you go this error? Thanks.

Author:  elkcreekgeek [ Mar 11, 2017 12:17 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Figured it out...I copied/pasted text from a fb post and it didn't like the smiley. Stupid smilies. Thanks!

Author:  Rak [ Mar 11, 2017 1:22 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Baaad, bad smilies :bash:

Author:  bandit [ Mar 20, 2017 12:15 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

The actual Post in any Forum is not displaying correctly for me. This has been going on for more than a week. Most images are missing and the overall formatting is missing. Kinda seems like HTML is not working. I'm on Mac using the most current OS X version of Safari. Firefox displayed correctly, and Safari on iOS was correct on the two devices I checked.

Author:  Pinecam Tech Team [ Mar 20, 2017 4:07 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

Your Safari browser is not picking up the cascading style sheet (the page formatter). Try emptying your cache, if that doesn't work, empty your history.

Author:  bandit [ Mar 20, 2017 4:14 pm ]
Post subject:  Re: Log any forum problems you are having here, please

There we go ---- clearing the cache did work. Thank you.

Page 57 of 61 All times are UTC - 7 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/